Tack alla som besökte vårens kosläpp i Ånö!

Kosläpp i Ånö 6 maj 2017. Foto: Leif Alpsjö.
Kosläpp i Ånö 6 maj 2017. Foto: Leif Alpsjö.

Det är alltid lika roligt att möta våra kunder, att få beröm för våra produkter men också att bli peppade i vår satsning. I lördags fick vi chansen att träffa många av er som är Roslagsmjölks allra trognaste kunder och även en del som just upptäckt att vi finns när kossorna glatt skuttade ut i vårhagen. Ni fick möjlighet att se djurens miljö på en av våra gårdar och barnen kunde hoppa i hoppborg och klappa kalvar. Riksspelman Leif Alpsjö underhöll med nyckelharpsmusik. Ni kunde handla lokaltillverkade produkter av Östhammars Torghandelsgrupp och smaka både Roslagsmjölk och Roslagsyoghurt.

Efter våra första sex månader står vi inför en sommarperiod då befolkningen i Östhammars och Norrtälje kommuner ökar kraftigt. Det är nu vi har chansen att marknadsföra våra produkter så att våra sommargäster tar med sig efterfrågan hem till Stockholm och Uppsala under vinterhalvåret och därmed ger oss möjlighet att få avsättning för en fördubblad volym i början av 2018.

Om allt går som planerat är målet att vi vid årsskiftet skall kunna leverera hela vår produktion till Roslagsmjölk och i samband med det avveckla vår delade leverans till ARLA. För att lyckas med detta behöver vi en stark efterfrågan i alla de 11 kommuner där våra produkter nu säljs! Vi hoppas att ni konsumenter upptäcker våra fina produkter, efterfrågar dem i butik och fortsatt stöder oss i utvecklingen av Roslagsmjölk!

Vi önskar er alla en riktigt fin sommar med möjlighet att njuta av Roslagen och Roslagsmjölk!

Roslagsmjölksbönderna Sune och Erik, Klas, Joakim och Fredrik med familjer

 

Riksspelman Leif Alpsjö med nyckelharpa.  Foto: Clara Åkesson.
Riksspelman Leif Alpsjö med nyckelharpa. Foto: Clara Åkesson.
Korna i Ånö. Foto: Leif Alpsjö.
Korna i Ånö. Foto: Leif Alpsjö.
Korna i Ånö undersöker hagen första dagen på vårbete. Foto: Leif Alpsjö.
Korna i Ånö undersöker hagen första dagen på vårbete. Foto: Leif Alpsjö.