Roslagsmjölk önskar God Jul och Gott Nytt År!

15682298_10154806306641445_992118114_o

Julfriden breder ut sig på Roslagsmjölks gårdar efter en hektisk höst då produktionen av Roslagsmjölk, vår mjölk, grädde och yoghurt startade efter en lång tids förberedelser. Vi tycker det känns overkligt och samtidigt mycket roligt att äntligen vara igång! Samarbetet med mejeriet på Åland, transportfirmor, säljare och butiker har startat på ett fint sätt och vår ordertagning har börjat sätta sig ordentligt. Vi kan konstatera att efterfrågan på våra produkter vida överstigit våra förväntningar, och vi har till en början haft svårt att få fram all mjölk som önskats till butikerna. Vi jobbar på att kunna möta efterfrågan bättre under det kommande året. Stort tack alla för er efterfrågan, goda omdömen och samtidigt förståelse för att vi nyligen startat verksamheten och arbetar med att finna en bra balans mellan produktion och distribution. Vi är glada att så många gillar våra produkter och vårt initiativ! Tack!

Det har varit en fantastisk höst med positivt mottagande av våra produkter, en start vi verkligen är glada för! Vi har under höst och vinter varit ute i butiker och mött våra konsumenter. Vi har hört vad ni uppskattar och efterfrågar. Det har varit jätteroligt och vi tackar alla för bra synpunkter och för många positiva omdömen. Det ger oss verkligen mycket energi och glädje att få träffa er kunder. Den positiva känslan tar vi med oss hem då vi utvecklar våra företag och tar hand om våra underbara kor.

Stort tack alla Ni som hjälpt till med Roslagsmjölk och som köper vår mjölk, yoghurt och grädde!  Vi ser fram emot att utveckla våra produkter ytterligare under 2017.

God Jul och ett Gott Nytt År!

önskar vi på Roslagsmjölk